Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Koirala

 

Koirala sijaitsee maaseudun rauhassa Oripäässä. Turusta meille ajelee runsaassa puolessa tunnissa, Tampereeltakin tunnissa. 

Hoitolan ympärillä on laajat kangasmetsät ja peltomaisemat, joissa on mukavaa ja rauhallista lenkkeillä. Pihapiiri on satavuotiaan torpan puutarha.

 

 

 

 

 

 

Koiralahoitolan tilat on kunnostettu entiseen kanalarakennukseen. Yksiöitä on kuusi, pienin on kooltaan 5m2 ja suurin yli 7m2. Yksiöissä on mattoja, kahdessa yksiössä on iso sänky ja kahdessa pienemmät vuoteet, löytyypä yhdestä muhkea nojatuolikin. Jos koiran oma peti ei tullut mukaan matkaan, löytyy meiltä valikoima erinlaisia makuualustoja (mm. Fatboy). Yksiöistä ei ole omaa uloskäyntiä tarhaan.

Yksiöt siistitään hoidon aikana päivittäin ja asiakkaiden välillä suoritetaan luonnollisesti perusteellinen siivous. Yksiöiden väliset seinät ovat alaosastaan umpinaiset jotta naapurin puuhailut eivät häiritse, myös oviin saadaan verhot jotta oma rauha säilyy.

 

Tiloissamme on asianmukaiset palo- ja murtohälyttimet.

Lämmityksestä ja viilennyksestä huolehtii ilmalämpöpumppu.

Koiralassa kuunnellaan radiota ympäri vuorokauden.

     

 

 

Hoitolan tiloissa on pieni toimistonurkkaus sekä keittiö, joka on varusteltu kylmätiloilla ja mikroaaltouunilla. Myös pesutilat löytyvät Koiralasta.

 

 

Ulkoilu Koiralassa tapahtuu pääsääntöisesti lenkkeilemällä metsäteillä ja metsässä. Hoitolarakennuksen takana on suuri ja turvallinen aitaus, jossa ulkoillaan yksin tai ryhmissä (omistajan luvalla) ja aina valvotusti. Tarhan yhteydessä on myös katettu terassi.

Koiralan tilat eivät välttämättä sovellu koirille jotka ovat tottuneet olemaan ulkotarhassa ympäri vuorokauden tai koirille jotka kärsivät voimakkaasta eroahdistuksesta ja saattavat alkaa pureskella yksiöissä olevia huonekaluja tai muita puuosia.

 

 

 

Koiralassa pyritään huomioimaan jokaisen asiakkaan erityistarpeet ja suunnittelemaan päiväohjelma omien tottumusten mukaan. Lenkkien lisäksi päivään mahtuu myös leikkiä ja rapsutuksia.

Voit tilata meiltä koirallesi myös pesun.

Koska Koirala on pieni hoitola, on meillä aikaa jokaiselle asiakkaalle!